Penyerahan sijil penghargaan kepada TNB & ST
article printer email
Tarikh Berita : Khamis, 09 November 2017
Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air telah menganugerahkan sijil penghargaan kepada Tenaga Nasional Berhad (TNB) dan Suruhanjaya Tenaga (ST) di atas usaha dan kerjasama yang erat dalam meningkatkan kecekapan pihak utiliti bagi mempermudahkan urusan pembekalan elektrik kepada pengguna.

Anugerah ini adalah susulan daripada Laporan Menjalankan Perniagaan 2018 yang dikeluarkan 31 Oktober lalu berhubung Malaysia telah diiktiraf berada di kedudukan tangga ke-8 daripada 190 negara di dunia bagi urusan penyambungan elektrtik.

Sijil tersebut disampaikan oleh Ketua Setiausaha KeTTHA pada Majlis Perjumpaan Ketua Setiausaha Bersama Warga KeTTHA Serta Agensi pada 9 November 2017, di Auditorium Parcel E, Putrajaya.
 
Pada majlis sama, turut diadakan penyerahan Sijil AKRAB Cemerlang Tahun 2017 kepada Ahli AKRAB Care KeTTHA dan penyampaian hadiah kepada pemenang EKSA KeTTHA.
Kongsi Halaman Ini :
Sorotan Penting
image Resolusi Meningkatkan Kecekapan Perkhidmatan Bekalan Air Selanjutnya
image Dialog TN50 Green Selanjutnya
image SABAH AKAN MENDAPAT BEKALAN ELEKTRIK LEBIH BAIK MENJELANG 2020 Ribuan warga Sabah membanjiri Suria Sabah Mall di sini hari ini sempena Hari Terbuka Bekalan Elektrik Sabah anjuran Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air... Selanjutnya
 
Pengguna Atas Talian : onlineonline
Statistik Pelawat : totaltotaltotaltotaltotaltotaltotal
 
Tarikh Akhir Kemaskini : 15/02/2018
Hakcipta © 2014 Kementerian Tenaga, Teknologi Hijau dan Air
Paparan terbaik menggunakan Mozilla Firefox dengan resolusi skrin 1024 x 768